OVER CASA DE VERÃO

Onze plek onder de zon bevindt zich aan de voet van het 2.000 m hoge Serra da Estrela Nationaal Park waar je verblijft in Charme B&B Casa de Verão. Het domein van 1 ha heeft een tropische tuin met wandelpaadjes.

De 4 ruime kamers zijn voorzien van het nodige comfort en hebben een privé-terras met zicht op de bergen en de dorpjes. Na een duik in het zwembad met overdekte patio kan je nagenieten in de ligstoelen op het zonneterras. Er is tevens een badmintonveld, petanquebaan en dartsbord. ‘s Morgens kan je aanschuiven voor het ontbijtbuffet onder het overdekt terras.

Onder begeleiding van een monitor kan je kiezen voor een initiatie kajak, bergbeklimmen of deelnemen aan een jeep-safari. De B&B is verder een uitstekend vertrekpunt om het authentieke Portugal te ontdekken met zijn Romeinse en middeleeuwse plaatsen, rivieren en watervallen en het hooggebergte in het prachtige natuurreservaat met zijn groene valleien. De bakermat van de Portugese geschiedenis vind je dan weer in de universiteitsstad Coimbra.

Wil je nog meer ideeën? Raadpleeg dan het excursieboek ter plaatse of kijk verder op onze site.

Eind april 2020 organiseren we in onze b&b volgend weekarrangement: “Hike, bike, cache & relax”.
Zie “arrangementen/activiteiten” voor meer info.